Introductie

Ben jij de ondernemende en gedreven persoonlijkheid die een innovatief technologisch product succesvol in de markt kan zetten in de thuiszorg sector in Nederland?

Organisatie

TSC Connected Care, een onderdeel van de groeiende TSC Group, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van innovatieve medische software- en hardware oplossingen. Deze zijn specifiek ontworpen voor toepassing in ziekenhuizen, thuiszorginstellingen en apotheken, en bevorderen de samenwerking tussen zorgomgevingen. Het doel is om de juiste zorg op de juiste plaats te leveren, waardoor de efficiëntie en effectiviteit van zorgprocessen wordt verbeterd. In de laatste jaren zijn overnames gedaan, nieuwe producten succesvol ontwikkeld en is de ambitie voor de komende jaren neergezet.

Functie

Als Sales & Marketing Executive ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van de algehele groei en ontwikkeling van de nieuwe Thelma medicatie dispenser in de Nederlandse thuiszorgmarkt. Jouw taak is om de potentie van deze markt voor dit product te benutten om succesvolle strategie, verkoop en implementatie te realiseren. Je activeert je eigen multi stakeholder netwerk op C suite en innovatie management, maakt gebruik van hun bestaande netwerk en breidt dit verder uit. Ook identificeer en benader je potentiële strategische partners voor indirecte verkoop. Je ontwikkelt een strategisch plan om in de markt door te dringen en ontwikkelt sterke zakelijke relaties, met een specifieke focus op voortdurende tevredenheid bij gebruikers. Je werkt aan processen voor uitbreiding naar aanvullende diensten en oplossingen, zowel bestaand als te ontwikkelen.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met:

       passie voor nieuwe technologieën en aantoonbaar succes met marktontwikkeling;

       een track record om digitale gezondheidsoplossingen (soft- en/of hardware) te verkopen binnen de thuiszorgsector in een multi stakeholder omgeving;

       een relevant netwerk;

       gevoel voor ondernemen en drive;

       uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, in het Nederlands (en Engels);

       een geldig Nederlands rijbewijs;

       een beschikbaarheid van bij voorkeur 40 uur per week;

       bereidheid tot reizen door Nederland een aantal keren per maand aanwezigheid op kantoor in Amsterdam.

Aanbod

       Een marktconform salaris, 27 vakantiedagen, bonusregeling en goede pensioenregeling;

       Auto van de zaak;

       Laptop en telefoon;

       Een hybride werkvorm.

Sollicitatie

Solliciteren kan via onderstaande ‘Sollicitatie’ button

 

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met een van onze consultants:

 

Lisa van Ool 06-11484383

Of

Ivo Niesen 06-24860308

 

Op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures en opdrachten? Volg onze LinkedIn Bedrijfspagina en meld je aan voor deelname aan onze LinkedIngroepen.